Διαψεύδει τα σενάρια επιστροφής στη Ρεάλ ο Μουρίνιο

Διαψεύδει τα σενάρια επιστροφής στη Ρεάλ ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, διαψεύδοντας τα σενάρια επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε διάψευση των σεναρίων που τον συνέδεαν με μία πιθανή επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι επιθυμεί την παραμονή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά το συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ.

«Το μέλλον μου είναι εδώ», επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ με την Γιουβέντους για το Champions League, για να προσθέσει: «Έχω συμβόλαιο σε ισχύ και μέχρι να φτάσουν οι τελευταίες μέρες της σύμβασής μου το μόνο που σκέφτομαι είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να παραμείνω μάλιστα και μετά το τέλος του συμβολαίου».

Υπενθυμίζεται ότι ο νυν τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουλιέν Λοπετέγκι, βρίσκεται υπό πίεση, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που «έριξαν» την Ρεάλ στην 7η θέση της La Liga, και πολλά από τα ισπανικά ΜΜΕ έχρισαν φαβορί για διάδοχο του τον Ζοζέ Μουρίνιο, σε περίπτωση που ο πρώτος απολυθεί.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι με την Γιουβέντους; Ο Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι έξι ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων» και συγκεκριμένα οι Αλέξις Σάντσες, Μαρουάν Φελαϊνί, Τζέσε Λίνγκαρντ, Ντιόγκο Νταλό, Σκοτ ΜακΤόμιναϊ και Φιλ Τζόουνς δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Ιταλούς. «Οι παίκτες που είδατε στην προπόνηση είναι οι διαθέσιμοι. Δεν υπάρχει κάτι να κρύψουμε… ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ