
Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε στο «DAZN» για το νέο του βήμα στην Άρσεναλ και έκανε αναφορά στην πρώην του ομάδα, την Κλαμπ Μπριζ.
Ο Χρήστος Τζόλης έχει καταφέρει να κάνει την Ευρώπη να «μιλάει» για το ταλέντο του, με πολύ καλές εμφανίσεις στην Άρσεναλ μέχρι τώρα.
Ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής δεν ξεχνάει την παλιά του ομάδα. Ο Τζόλης επέστρεψε στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με την Σερκλ Μπριζ και αποθεώθηκε από τους φίλους του συλλόγου.
Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΟΚ καταθέτει έφεση στην UEFA για την τιμωρία του Ζίβκοβιτς
Μάλιστα, μετά το φινάλε του ματς ο 24χρονος εξτρέμ παραχώρησε δηλώσεις στο «DAZN» και ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ανυπομονεί να παίξει κόντρα στην Μπριζ στο Champions League.
🚨🎙️| TZOLIS WANTS CLUB BRUGGE IN THE CHAMPIONS LEAGUE! 🔴⚪️🇬🇷
Asked if he wants to face his former club, Christos Tzolis didn’t hesitate:
🗣️ Tzolis:
“I’m waiting for this day!”
“I really, really hope to play against Brugge.”
“I’ll definitely enjoy seeing my former… pic.twitter.com/zkZVbUfBNd
— GRIM (@grimshub) August 24, 2026
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Τζόλης:
Θα ήθελες να αντιμετωπίσεις την πρώην ομάδα σου, την Κλαμπ Μπριζ; «Περιμένω με ανυπομονησία αυτή την ημέρα! Πραγματικά ελπίζω να παίξω απέναντι στην Μπριζ. Σίγουρα θα απολαύσω το γεγονός ότι θα δω ξανά τους πρώην συμπαίκτες μου και την πρώην ομάδα μου».
Για το αν μπορεί να δώσει 25 ασίστ από στατικές φάσεις αυτή τη σεζόν: «Δεν εκτελώ μόνο εγώ τα κόρνερ. Κάποιες φορές εκτελώ κόρνερ ή φάουλ, αλλά όχι τόσο συχνά όσο έκανα στην Μπριζ».



















