Μπεντέκε : Απορρίπτει τις προτάσεις από Κίνα και Ρωσία

Μπεντέκε : Απορρίπτει τις προτάσεις από Κίνα και Ρωσία

Ο Κριστιάν Μπεντέκε φέρεται να έχει απορρίψει τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από ομάδες της Κίνας και της Ρωσίας.

Ο Μπεντέκε σίγουρα δεν διανύει και την καλύτερή του χρονιά με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο δεν σκέφτεται να αποχωρήσει τον ερχόμενο Γενάρη. Ο Βέλγος διεθνής φορ είχε δεχθεί μεταγραφικές προτάσεις από ομάδες της Κίνας και της Ρωσίας, με διόλου ευκαταφρόνητες απολαβές.

Ο 26χρονος άσος της Πάλας φέρεται να τις έχει απορρίψει θέλοντας να μείνει στην ομάδα του και να τη βοηθήσει να παραμείνει στην Premier League. Ο Μπεντέκε από τα τέλη Αυγούστου του 2016 που πήγε στην αγγλική ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν τα πήγε καλά σκοράροντας 17 γκολ σε 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος όμως, σε 8 παιχνίδια δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το μυαλό του πρώην επιθετικού της Λίβερπουλ είναι φυσικά το Μουντιάλ του επόμενου καλοκαιριού. Σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ρωσίας ή της Κίνας, θα είναι δύσκολο να βρίσκεται στις κλήσεις των κόκκινων διαβόλων για τη μεγάλη διοργάνωση, λόγω της διαφοράς ποδοσφαιρικού επιπέδου συγκριτικά με το αγγλικό πρωτάθλημα.

Έτσι, δεν θέλει να ρισκάρει κάτι τέτοιο, αντ’ αυτού όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην Κρίσταλ Πάλας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ελπίζοντας ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να μην υποβιβαστεί στην Championship.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ