Ανανέωσε μέχρι το 2034 με την Τσέλσι ο Πάλμερ (pics)

Ανανέωσε μέχρι το 2034 με την Τσέλσι ο Πάλμερ (pics)

Ο Κόουλ Πάλμερ δεν το κουνάει από την Τσέλσι η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2034.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία «έδεσε» στο Λονδίνο η Τσέλσι που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κόουλ Πάλμερ μέχρι το 2034.

Ο Αγγλος διεθνής ξεκίνησε δυνατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας ήδη σημειώσει τέσσερα γκολ και μοιράσει δύο ασίστ. Από την άφιξή του από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2023, έχει καταγράψει 58 γκολ και 34 ασίστ σε 138 συμμετοχές με τους «μπλε».

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Λιβάι στον Παναθηναϊκό: Στην αποστολή του ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ήταν πρωταγωνιστής στις κατακτήσεις του Conference League και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2025, με δύο τέρματα στον τελικό απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το προηγούμενο διάστημα η Τσέλσι είχε ανανεώσει επίσης τα συμβόλαια των Ρις Τζέιμς, Μουαζές ΚαΪσέδο, Ζοάο Πέδρο και Πέδρο Νέτο, δημιουργώντας έναν σταθερό κορμό για τα επόμενα χρόνια.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ