Λέστερ: Το «αντίο» των Βάρντι και Μαγκουάιρ στον Σριβανταναπράμπα (pics)

Λέστερ: Το «αντίο» των Βάρντι και Μαγκουάιρ στον Σριβανταναπράμπα (pics)

Συγκινούν με τα μηνύματα τους στα social media οι δύο παίκτες της Λέστερ

Τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώθηκαν στην υπόθεση της πτώσης του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, καθώς με επίσημη ανακοίνωσή τους οι «αλεπούδες» ανακοίνωσαν τον χαμό του Ταϊλανδού.

Σαστισμένοι οι παίκτες της ομάδας αποχαιρετούν τον πρόεδρο που γιγάντωσε την ομάδα και την οδήγησε σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο μεγάλος ήρωας της ξέφρενης πορείας του 2015-16, Τζέιμι Βάρντι έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δυσκολεύομαι να βρω τις σωστές λέξεις… αλλά για μένα είσαι ένας θρύλος, ένας εκπληκτικός άνδρας που είχε τη μεγαλύτερη καρδιά, η ψυχή της Leicester City Football Club.

Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για μένα, την οικογένειά μου και το σύλλογο. Θα μου λείψεις πραγματικά… Αναπαύσου εν ειρήνη», βάζοντας το hashtag «the boss» (το αφεντικό).

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πώς αισθάνομαι. Ένας πραγματικά σπουδαίος, ευγενικός, αξιολάτρευτος άνδρας που θα λείψει πάρα πολύ σε όλους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποστήριξη του προέδρου, όχι μόνο στο διάστημα που είμαι στην Λέστερ αλλά και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο διεθνής Άγγλος αμυντικός, Χάρι Μαγκουάιρ, με μια φωτογραφία του αδικοχαμένου παράγοντα με ένα κασκόλ της ομάδας.

https://www.instagram.com/p/BpfkIwHlQVZ/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=16x2mqxvdu2y0

https://twitter.com/HarryMaguire93/status/1056669746614149122

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ