
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία, η Χαλ θα μπει σε συζητήσεις τον Νοέμβριο, με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κωνσταντή Τζολάκη.
Εξαιρετικό το ξεκίνημα του Κωνσταντή Τζολάκη με τη Χαλ, στην Premier League και όπως είναι φυσικό, ήδη αρκετές ομάδες από το Νησί, τον έχουν στα ραντάρ τους για ενδεχόμενη μεταγραφή.
Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «thesun.co.uk», ήδη η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωσή του για να αντικαταστήσει τον Άλισον, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Χαλ θα μπει σε συζητήσεις με τους… μνηστήρες του Έλληνα τερματοφύλακα τον επόμενο μήνα.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η αλλαγή που δεν έγινε ποτέ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vids)
«Η Λίβερπουλ είναι πλέον πρόθυμη να ξεκινήσει συνομιλίες για μια πιθανή συμφωνία 40 εκατομμυρίων λιρών για τον Τζολάκη», αναφέρει το αγγλικό Μέσο και συμπληρώνει: «Πρόσφατα υπήρξαν επίσης φήμες που υποδηλώνουν ότι και η Τότεναμ παρακολουθεί στενά την υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με την SunSport, δεν αναμένεται να πραγματοποιηθούν συνομιλίες πριν από τα μέσα Νοεμβρίου».
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Τζολάκης είναι συγκεντρωμένος στη Χαλ και στους στόχους της ομάδας, γι’ αυτό και ο αγγλικός σύλλογος δύσκολα θα δεχτεί να αποχωρήσει ο παίκτης πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, το αγγλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως «φαίνεται αναπόφευκτο ότι μεγάλοι σύλλογοι θα χτυπήσουν την πόρτα της Χαλ για τον Τζολάκη, μετά από τέτοιες καλές εμφανίσεις».
Το δημοσίευμα για τον Τζολάκη και τις κινήσεις της Χαλ
EXCLUSIVE: Konstantis Tzolakis suitors to hold talks with Hull next month as Liverpool target £40m Alisson transfer replacement | @LianosKostas https://t.co/DFDTWJvRnb
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) October 11, 2026


















