Μαχρέζ: «Όταν σκόραρα σήκωσα τα χέρια μου προς τον ουρανό γι ‘αυτόν»

Μαχρέζ: «Όταν σκόραρα σήκωσα τα χέρια μου προς τον ουρανό γι ‘αυτόν»

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ αφιέρωσε το νικητήριο τέρμα του κόντρα στην Τότεναμ στον αδικοχαμένο ιδιοκτήτη της Λέστερ Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Μετά το γκολ του στο 6ο λεπτό του Μάντσεστερ Σίτι- Τότεναμ στο Στάδιο Γουέμπλεϊ, σήκωσε τα χέρια του στον ουρανό και γονάτισε. Κοίταξε προς τα πάνω. Όλοι κατάλαβαν. Αυτό το τέρμα ήταν για εκείνον. Για τον τόσο άδικα χαμένο ιδιοκτήτη της Λέστερ. Ο Μαχρέζ, πρώην παίκτης των Αλεπούδων, δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Στη μνήμη του λοιπόν αυτό το τέρμα που έδωσε τη νίκη στους Πολίτες.

«Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν πολύ ιδιαίτερος για μένα», δήλωσε  στο Sky Sports μετά τον αγώνα. «Πέρασα 4,5  χρόνια εκεί. Έχω πολλές αναμνήσεις από αυτόν. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος. Ένας αγνός άνθρωπος. Όταν σκόραρα σήκωσα τα χέρια μου προς τον ουρανό γι ‘αυτόν. Έκανε πολλά για μένα και για τη Λέστερ».

Ο Αλγερινός άσος πέρασε τέσσερα χρόνια στη Λέστερ βοηθώντας τις Αλεπούδες να κατακτήσουν τον τίτλο της Premier League. Εκείνη τη σεζόν κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Premier League. Μετακόμισε στο Μάντσεστερ και την Σίτι το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έχει σαφώς ακόμα ισχυρούς δεσμούς με την πρώην ομάδα του. Η είδηση του θανάτου του ισχυρού άνδρα της ομάδας επηρέασε πολύ τον 27χρονο άσο.

«Είμαι πολύ, πολύ λυπημένος», τόνισε. «Γι ‘αυτό όταν σκόραρα έστρεψε τα χέρια μου στον ουρανό γι’ αυτόν. Έκανε πολλά για μένα και την Λέστερ και είναι δύσκολο να μιλήσω. Είναι πολύ λυπηρό. Ήταν σαν πατέρας. Ήταν πολύ ιδιαίτερος. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος, είχε μεγάλη καρδιά και ήταν συγκλονιστικό για μένα να ακούσω αυτά τα νέα και για όλους τους άλλους ανθρώπους που πέθαναν μαζί του. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Η σκέψη μου στη Λέστερ και στις οικογένειες των θυμάτων»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ