Έξαλλος με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Έξαλλος με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Με την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και πάλι έξαλλος ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο Εντ Γούντγουορντ ακύρωσε το μίτινγκ με τον Πορτογάλο τεχνικό στο οποίο θα συζητούσαν για μεταγραφικές κινήσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από το πέρας των πρώτων δέκα αγωνιστικών βρίσκεται εννιά πόντους πίσω από την κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για να μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Για αυτόν τον λόγο και ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε προγραμματισμένο ραντεβού με την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», αλλά ο Εντ Γούντγουορντ, ακύρωσε το μίτινγκ με τον Πορτογάλο τεχνικό, στο οποίο θα έκαναν συζητήσεις για τις χειμερινές μεταγραφές, κάνοντας έξαλλο τον 55χρονο τεχνικό.

Ο Μουρίνιο έχει ασκήσει έντονη κριτική προς την διοίκηση της ομάδας, καθώς δεν του πραγματοποιεί τα μεταγραφικά «θέλω», όπως ενός αμυντικού μέσου και ενός δεξί εξτρέμ. Μένει να δούμε αυτή η ακύρωση του μίτινγκ από τον Εντ Γούντγουορντ θα είναι αυτή που θα ραγίσει το ποτήρι, στην σχέση εκείνου με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να δώσει στον Μουρίνιο μέχρι και 112 εκατομμύρια λίρες για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ