Ντέλε Αλι: «Οφείλω πολλά στον Ποκετίνο»

Ντέλε Αλι: «Οφείλω πολλά στον Ποκετίνο»

Ο Ντέλε Άλι εξήγησε τους λόγους που επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Τότεναμ και έβγαλε το καπέλο στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Η διοίκηση της Τότεναμ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ντέλε Αλι. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην υπογραφή νέου συμβολαίου και ο Αγγλος διεθνής επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου έως το καλοκαίρι του 2024, καθώς το προηγούμενο συμβόλαιό ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022.

Ο 22χρονος άσος είχε προτάσεις από Ιταλία και Ισπανία και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έσπευσε να τον δεσμεύσει με ακόμη ισχυρότερο συμβόλαιο. Ο Αλι, που είναι βασικό μέλος της εθνικής Αγγλίας, μετρά ήδη 48 γκολ σε 153 εμφανίσεις με την Τότεναμ.

Μιλώντας στο «Sky Spots News» ο Αγγλος σταρ εξήγησε τους λόγους για να επεκτείνει το συμβόλαιό του: «Μου αρέσει που είμαι εδώ. Μου αρέσει που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και το τι πρεσβεύει. Ήταν μια πολύ ωραία χειρονομία από τον πρόεδρο της ομάδας. Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να παλεύω όσο είμαι μέλος της ομάδας», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε μιλώντας κολακευτικά για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο:

«Οφείλω πολλά στον προπονητή μου, για ότι έχω πετύχει μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο μέρος για έναν παίκτη στην ηλικία μου πέραν από εδώ. Έχουμε απίστευτη υποστήριξη από όλη την ομάδα και μας βοηθάει να εξελισσόμαστε. Γι’ αυτό είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι στην Τότεναμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ