Μουρίνιο: «Πιστεύω ότι θα συμφωνήσει με την Γιουνάιτεντ ο Μαρσιάλ»

Μουρίνιο: «Πιστεύω ότι θα συμφωνήσει με την Γιουνάιτεντ ο Μαρσιάλ»

Την άποψη ότι ο Άντονι Μαρσιάλ θα επεκτείνει την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Την πεποίθηση ότι ο Άντονι Μαρσιάλ θα ανανεώσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Μπόρνμουθ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αρκετά σίγουρος ότι ο Γάλλος επιθετικός θα ανανεώσει με τους «κόκκινους διαβόλους», παρά την αρχική απόρριψη του 22χρονου άσου σε επέκταση συμβολαίου.

«Προφανώς θα ήθελα να μείνει. Ξέρω ότι ο σύλλογος θέλει πάρα πολύ να μείνει ο Μαρσιάλ. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει. Εγώ δεν ανήκω στις συζητήσεις περί συμβολαίων. Δεν συμμετέχω σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Όμως πιστεύω πως θα συμφωνήσουν», τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο.

Στην συνέχεια, ο 55χρονος τεχνικός μίλησε και για τις ικανότητες του Μαρσιάλ, λέγοντας: «Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης. Όλοι το γνωρίζουν από τότε που ήταν στο Μονακό. Ένας ταλαντούχος παίκτης με συνέπεια και κατανόηση του τι είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε παγκόσμια κλίμακα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ