Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Με γκολ του Ράσφορντ στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε άλλη μια ανατροπή και πήρε τεράστιας σημασίας νίκη στην έδρα της Μπόρνμουθ με 2-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Μπόρνμουθ για 90 λεπτά, βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, όμως με γκολ του Ράσφορντ στις καθυστερήσεις και με νέα ανατροπή πήρε μεγάλη νίκη με 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, δημιούργησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11ο λεπτό με γκολ του του Γουίλσον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Στάνισλας.

Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ ισορρόπησε την αναμέτρηση, κέρδισε μέτρα και στο 35ο λεπτό κατάφερε να φέρει στα ίσια το ματς με γκολ του Μαρσιάλ, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι κόκκινοι διάβολοι ανέβασαν στροφές μετά το γκολ και έκλεισαν στα καρέ τους τα κεράσια, χωρίς όμως κάποια αξιόλογη φάση.

Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν καταιγιστική. Οι κόκκινοι διάβολοι σπατάλησαν κάποιες μοναδικές ευκαιρίες όπως αυτή του Ράσφορντ στο 64′, που πραγματικά δεν χάνεται. Ο Άγγλος επιθετικός πήρε το ριμπάουντ μετά την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γιανγκ στο δοκάρι και με άδειο τέρμα κατάφερε να αστοχήσει, ενώ στη συνέχεια της φάσης και ο Πογκμπά με κενή εστία αστόχησε.

Όσο περνούσε ο χρόνος η Γιουνάιτεντ πίεζε ακόμα περισσότερο, αλλά δεν σκόραρε. Ώσπου έφτασε το 92 λεπτό. Τότε ο Πογκμπά έκανε μια κούρσα από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα, ο Άκε έκανε λάθος εκτίμηση και ο Ράσφορντ έγινε ήρωας, σκοράροντας και δίνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

https://www.youtube.com/watch?v=NLJiGMMUvOE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ