Γουλβς – Τότεναμ 2-3

Γουλβς – Τότεναμ 2-3

Μπορεί να αγχώθηκε στο τέλος, ωστόσο η Τότεναμ πήρε τη νίκη με 3-2 στην έδρα της Γουλβς και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Σημαντική νίκη τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά για την Τότεναμ, η οποία πέρασε από την έδρα της Γουλβς με 3-2 και δείχνει να αφήνει πίσω της την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι, την προηγούμενη αγωνιστική.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας για τους φιλοξενούμενους, που είδαν μόλις στο 7′ τον Μούσα Ντεμπελέ να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το παιχνίδι, με τον Σον να περνάει στη θέση του. Η Γουλβς εκμεταλλεύτηκε την προς στιγμήν σύγχυση των «σπιρουνιών», χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 11′ με τον Χιμένεθ να σουτάρει λίγο άουτ.

Η Τότεναμ στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και αφού προειδοποίησε στο 20΄ με σουτ του Κέιν, εφτά λεπτά μετά πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Λαμέλα, έπειτα από ασίστ του Σον. Πριν καταλάβει τι συνέβη, η Γουλβς δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά από τον Λούκας Μόουρα, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουλβς μπήκε πιο δυνατά, χάνοντας συνεχόμενες ευκαιρίες στο 50 και 51′ με τους Χιμένεθ , Κόστα και Νέβες, χωρίς όμως να φτάσει σε ένα γκολ. Αντίθετα, οι ακίνδυνοι μέχρι εκείνη τη στιγμή φιλοξενούμενοι, πέτυχαν και 3ο τέρμα, με τον Χάρι Κέιν, να πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ από την άκρη της περιοχής και να νικάει τον Ρουί Πατρίσιο.

Η Γουλβς μείωσε με 2 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Νέβες και του Χιμένεθ στο 68′ και 79′ αντίστοιχα, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει εκ νέου, με το 3-2 υπέρ της Τότεναμ να παραμένει μέχρι τέλους.

Στους 24 βαθμούς και την 4η θέση οι φιλοξενούμενοι, ενώ η Γουλβς έμεινε στους 15 και την 11η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ