Ο Κόντε… ξηλώνει την Τσέλσι και περιμένει απόλυση Μουρίνιο

Ο Κόντε… ξηλώνει την Τσέλσι και περιμένει απόλυση Μουρίνιο

Ο Αντόνιο Κόντε ζητάει 23 εκατομμύρια ευρώ από την Τσέλσι και αναμένει την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέχρι και 23 εκατομμύρια ευρώ διεκδικεί από την Τσέλσι ο Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει ανοίξει διαμάχη με την διοίκηση των μπλε στα δικαστήρια.

Ο πρώην προπονητής του συλλόγου αξιώνει 15 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση από τον Λονδρέζικο σύλλογο, ο οποίος τερμάτισε την συνεργασία τους πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του και άλλα 8 για την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργήσει το club γύρω από το όνομά του.

Από την άλλη πλευρά, η Τσέλσι έχει ως υπερασπιστική γραμμή το γεγονός ότι ο Κόντε δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του προς στον σύλλογο, όπως στις συνεντεύξεις Τύπου, στις συναντήσεις που είχε με χορηγούς, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην ομάδα.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει η Gazzetta dello Sport, ο Κόντε που πριν από λίγες μέρες είχε απορρίψει την Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένει την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, έτσι ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ