Μάτιτς: «Κρυβόμαστε στην προπόνηση από τον Μουρίνιο αν δεν κερδίσουμε»

Μάτιτς: «Κρυβόμαστε στην προπόνηση από τον Μουρίνιο αν δεν κερδίσουμε»

Ο Νεμάνια Μάτιτς μίλησε για τα όσα βιώνουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις προπονήσεις μετά από παιχνίδια που δεν κερδίζουν, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν αντέχει να χάνει, όμως τόνισε πως ο Πορτογάλος έχει προσφέρει πάρα πολλά στην Premier League.

Ο Νεμάνια Μάτιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο και τόνισε πως αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κερδίζει κάποιο ματς, οι παίκτες κρύβονται στην προπόνηση από τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Σέρβος μέσος δήλωσε επίσης πως ο Μουρίνιο δεν αντέχει να χάνει και ότι έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, παρόλα αυτά θεωρεί πως έχει προσφέρει πολλά στην Premier League και το αγγλικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάτιτς: 

Για τον Μουρίνιο: «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι διαφορετικός εκτός των γηπέδων και της δουλειά. Έχει πολλή πίεση, επειδή όλοι θέλουν μόνο την νίκη από εκείνον. Του αρέσει να κερδίζει και όταν δεν τα καταφέρνουμε κρυβόμαστε από εκείνον στην προπόνηση. Όπως όλοι οι προπονητές θέλει να τα πηγαίνουμε καλύτερα».

Για την προσφορά του Πορτογάλου στην Premier League: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Από τότε που ήρθε εκείνος, η Premier League έχει γίνει πιο ενδιαφέρουσα».

Για το παιχνίδι με τη Σίτι και την πίεση που βιώνει η Γιουνάιτεντ: «Είμαστε όλοι ενωμένοι. Όταν κερδίζουμε το κάνουμε όλοι μαζί και όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί. Δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφουν τα μίντια. Δουλεύουμε σκληρά και θα συνεχίσουμε έτσι. Το όνομα της ομάδας μας υποχρεώνει να είμαστε επαγγελματίες και να προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ