Βενγκέρ: «Ο Σάντσες έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του»

Βενγκέρ: «Ο Σάντσες έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του»

Έλλειψη αυτοπεποίθησης έχει ο Αλέξις Σάντσες για αυτό δεν μπορεί να δώσει τα μέγιστα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Την κακή αγωνιστική κατάσταση του Αλέξις Σάντσες σχολίασε ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις που παραχώρησε μιλώντας στο beIN Sports. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε ότι ο Χιλιάνος επιθετικός έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και για αυτό δεν προσδίδει τα μέγιστα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως το έκανε στην Άρσεναλ.

Ο 29χρονος άσος τη φετινή χρονιά έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα σε αγώνες που έχει αγωνιστεί και δεν θυμίζει καθόλου τον ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στους «κανονιέρηδες». Έτσι, ο Βενγκέρ, μιλώντας για αυτόν υποστήριξε: « Η δύναμη του Αλέξις Σάντσες έγκειται στην ικανότητά του να παίρνει πρωτοβουλίες, να ντριμπλάρει και να πάει στο ένας με έναν. Τέτοιου είδους παίκτες είναι πιο ευάλωτοι, όταν χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, καθώς πάνω σε αυτήν βασίζεται το παιχνίδι τους. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχε υψηλό επίπεδο ενέργειας, αλλά τώρα το έχει χάσει κι αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ