Η Λέστερ ανακοίνωσε ότι θα χτιστεί άγαλμα του Βιχάι έξω από το King Power

Η Λέστερ ανακοίνωσε ότι θα χτιστεί άγαλμα του Βιχάι έξω από το King Power

Η Λέστερ ανακοίνωσε την απόφασή της να χτιστεί άγαλμα προς τιμήν του εκλιπόντος ιδιοκτήτη της, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, έξω από το King Power Stadium.

Περίπου δύο εβδομάδες μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, περιστατικό το οποίο συντάραξε την ποδοσφαιρική κοινωνία της Ευρώπης και δη της Αγγλίας στις 27 Οκτωβρίου, οι Αλεπούδες ανακοίνωσαν πως θα χτιστεί άγαλμα του Ταϊλανδού επιχειρηματία έξω από το King Power Stadium.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον γιο του, Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων στελεχών της διοίκησης. Περαιτέρω λεπτομέρειες ως προς την ακριβή τοποθέτηση του αγάλματος θα γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, στο ματς του Σαββάτου (10/11) με την Μπέρνλι θα λάβουν χώρα διάφορες ενέργειες προς τιμήν του Βιχάι, μεταξύ των οποίων η προβολή αφιερωματικού βίντεο, αλλά και αφιέρωμα εντός του match programme στη ζωή του Ταϊλανδού επιχειρηματία και στα όσα προσέφερε στη Λέστερ στη διάρκεια της 8ετούς θητείας του στη θέση του διοικητικού ηγέτη.

Τονίζεται δε ότι θα γίνουν εκτενείς αναφορές και στους άλλους τέσσερις εκλιπόντες από το δυστύχημα, όταν το ελικόπτερο συνετρίβη έξω από το γήπεδο μετά το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ (1-1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ