Μάρκο Σίλβα : «Θέλω να γίνω ο επόμενος Special One»

Μάρκο Σίλβα : «Θέλω να γίνω ο επόμενος Special One»

Την επιθυμία του να μοιάσει προπονητικά στον Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Μάρκο Σίλβα, παραδεχόμενος ωστόσο πως χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να το πετύχει.

Η Γουότφορντ φιλοξενεί την Τρίτη (28/11) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Μάρκο Σίλβα να μιλά για την επικείμενη μονομαχία του με τον συμπατριώτη του, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο 40χρονος προπονητής παραδέχθηκε πως θέλει να γίνει ο επόμενος «Special One» και πως του αρέσουν οι μεταξύ τους συγκρίσεις, υποστήριξε ωστόσο ότι θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να φθάσει σε αυτό το επίπεδο.

«Απολαμβάνω όταν με συγκρίνουν με τον Μουρίνιο, είναι σημαντικό και καλό σημάδι να σε συγκρίνει κάποιος με έναν προπονητή τέτοιου βεληνεκούς», είπε.

«Έχει δείξει τον δρόμο σε πολλούς προπονητές, θέλω να τον μιμηθώ και να γίνω ο επόμενος Special One, αυτό όμως απαιτεί πολύ δουλειά», πρόσθεσε ο πρώην προπονητής -μεταξύ άλλων- του Ολυμπιακού.

«Για να φθάσω σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βελτιώνομαι καθημερινά, πιστεύω πως αν συνεχίσω έτσι τα καλύτερα θα έρθουν, πάντα όμως κοιτάω την επόμενη μέρα, την επόμενη προπόνηση, το επόμενο παιχνίδι», συνέχισε.

Όσον για την επικείμενη αναμέτρηση; «Θα μιλήσουμε πριν και μετά το παιχνίδι, για 90 λεπτά όμως θα είμαστε αντίπαλοι. Θέλω να τον κερδίσω, θέλει να με κερδίσει και αυτό είναι το φυσιολογικό. Ελπίζω να πανηγυρίσω εγώ στο τέλος».

«Στόχος μας παραμένει η παραμονή, δεν αλλάζω λέξη από αυτά που είπα όταν ξεκίνησε η σεζόν επειδή τα πηγαίνουμε καλά. Όταν φθάσουμε το μαγικό αριθμό των 40 πόντων και θεωρητικά εξασφαλίσουμε την παραμονή μας, μπορούμε να μιλήσουμε σε άλλη βάση», ολοκλήρωσε.

Η Γουότφορντ έχει συγκομιδή 21 πόντων μετά το πέρας των πρώτων 13 αγωνιστικών και φιγουράρει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πολύ κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ