Σίλβα: «Με το ποδόσφαιρο ξεχνούσα το πρόβλημα του γιου μου»

Σίλβα: «Με το ποδόσφαιρο ξεχνούσα το πρόβλημα του γιου μου»

Ο Νταβίντ Σίλβα μίλησε για την περιπέτεια του γιου του και την πρόωρη γέννηση του και τόνισε πως το μόνο «φάρμακο» για τον ίδιο εκείνη την περίοδο ήταν το ποδόσφαιρο.

Ο Νταβίντ Σίλβα σε δηλώσεις του στην Daily Mail αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε την περίοδο της πρόωρης γέννησης του γιου του. Επίσης ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε και για το ποδόσφαιρο που τότε ήταν το μόνο που τον βοηθούσε να ξεχνάει το πρόβλημα του παιδιού του και να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Ήμουν συνέχεια στον δρόμο, ταξίδευα πολύ, έτρωγα κακά, δεν κοιμόμουν αρκετά, δεν έκανα προπονήσεις, και αν το έκανα, το έκανα με τον κακό τρόπο. Ήμουν εκτός προγράμματος» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

και συνέχισε λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που με βοήθησε περισσότερο. Στα 90 λεπτά που ήμουν στο γήπεδο ήταν οι μοναδικές στιγμές που μπορούσα να ξεχάσω αυτά τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της σκληρής περιόδου, απολαμβάνεις το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια τα σκέφτεσαι πάλι όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ