Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ 2-1

Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ 2-1

Με δύο γκολ του Ροντόν η Νιουκάστλ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη επί της Μπόρνμουθ αυτή τη φορά και βγήκε για πρώτη φορά από τη ζώνη υποβιβασμού για την Premier League.

Το ρόστερ της Νιουκάστλ αντικειμενικά δεν αντιστοιχεί σε ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Και αυτό φαίνεται να διορθώνεται στις τελευταίες αγωνιστικές. Μετά από 10 παιχνίδια χωρίς νίκη, ήρθε η πρώτη κόντρα στη Γουότφορντ και τώρα το… καλό δίπλωσε με τη νίκη επί της Μπόρνμουθ.

Οι καρακάξες είχαν το κίνητρο και την ανάγκη για βαθμούς κόντρα στην… άνετη Μπόρνμουθ και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Όλη η δράση του ματς «περιορίστηκε» στο πρώτο μέρος με τον Βενεζουελάνο στράικερ να ανοίγει λογαριασμό στο πρωτάθλημα και με δύο γκολ (7’ και 40’) να δίνει ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του Ράφα Μπενίτες.

Τα κεράσια μείωσαν νωρίς με τον Λέμα (45+6’), είχαν και δύο φάσεις για να ισοφαρίσουν με τους Κουκ (54’) και Άιμπ (74’) αλλά τελικά το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με την Νιούκαστλ να είναι η ωφελημένη της ουράς από τα σημερινά ματς.

Στα άλλα ματς της ημέρας είχαμε μόνο ισοπαλίες, με τον Χοσέ Χολέμπας να σκοράρει και σκοράρει στο 82′ και να λυτρώνει την Γουότφορντ εκτός έδρας κόντρα στην Σαουθάμπτον, συνεχίζοντας την εξαιρετική σεζόν που διανύει φέτος στην Premier League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων:

Λέστερ – Μπέρνλι 0-0

 

Σαουθάμπτον – Γουότφορντ 1-1 (Γκαμπιαντίνι 20′ / Χολέμπας 82′)

 

Χάντερσφιλντ – Γουέστ Χαμ 1-1 (Πρίτσαρντ 6′ / Άντερσον 74′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ