Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1

Ο 20χρονος Χουάν Φόιθ έδωσε μεγάλο «διπλό» στην Τότεναμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (1-0)!

Με γκολ του 20χρονου Αργεντινού Χουάν Φόιθ στο 66ο λεπτό, η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα από το «Selhurst Park» και πλησίασε στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, που θα υποδεχθεί αύριο τη Γιουνάιτεντ. Η Κρίσταλ Πάλας, με τον Λούκας Μιλιβόγεβιτς βασικό, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν κατόρθωσε να απειλήσει ουσιαστικά μια σαφώς ποιοτικότερη ομάδα.

Πιο αναλυτικά οι Σπερς δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς τρεις παίκτες τραυματίστηκαν και εγκατέλειψαν τη μάχη. Ο Τάουνσεντ στο 16′ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά.

Ο Τρίπιερ αποχώρισε μόλις στο 24ο λεπτό. Και το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 0-0. Στην επανάληψη, η Κρίσταλ Πάλας άγγιξε το γκολ στο 54′ με τον Τζέιμς Τόμπκινς που έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Η Τότεναμ περίπου δέκα λεπτά αργότερα βρήκε το πολυπόθητο τέρμα με τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό της Χουάν Φόιθ που με με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η Πάλας δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και το 1-0 έμεινε ως το τέλος με τους Λαμέλα και Λούκας Μόουρα να αποχωρούν αμφότεροι τραυματίες και τους Σπερς να αναμένουν το αυριανό ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ