Τσέλσι – Έβερτον 0-0

Τσέλσι – Έβερτον 0-0

Η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα απέδρασε από το Στάμφορντ Μπριτζ με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) υποχρεώνοντας την Τσέλσι για πρώτη φορά φέτος να μείνει άσφαιρη.

Τα ζαχαρωτά του Μάρκο Σίλβα, βρήκαν το αντίδοτο στο φοβερό και τρομερό Sarriball! Η Έβερτον σε ένα άψογο τακτικά ματς έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που έφυγε με την εστία της απαραβίαστη από την έδρα της Τσέλσι.

Οι Μπλε του Λονδίνου αδυνατούσαν να πατήσουν περιοχή και προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ του Μάρκος Αλόνσο (24’ και 42’) χωρίς αποτέλεσμα. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Αζάρ στο 64’ που είδε τον Πίκφορντ να θυμίζει… Μουντιάλ και να αποσοβεί το γκολ εντυπωσιακά.

Στην τελευταία καλή φάση του ματς, ο Μοράτα σκόραε στο 73’ με το γκολ του να ακυρώνεται ορθώς ως οφσάιντ με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Η Τσέλσι έτσι παρέμεινε αήττητη και έφτασε τους 28 βαθμούς (3η), παραμένοντας σε θέση βολής από την κορυφή, την ώρα που η Έβερτον έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ