Επίσκεψη του Γκουαρντιόλα στους φυλακισμένους ηγέτες της Καταλονίας

Επίσκεψη του Γκουαρντιόλα στους φυλακισμένους ηγέτες της Καταλονίας

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή στην Premier League και επισκέφτηκε τους φυλακισμένους ηγέτες της Καταλονίας.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, βρέθηκε στη φυλακή Lledoners, όπου βρίσκονται φυλακισμένοι οι ηγέτες του κινήματος της Καταλονίας για ανεξαρτησία.

Ο Γκουαρντιόλα εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα της Premier League, εξαιτίας διεθνών συναντήσεων, για να ταξιδέψει στην Καταλονία και να μιλήσει μαζί τους. Ο πρόεδρος της πλατφόρμας Omnium, Ζόρντι Κιξάρτ, ευχαρίστησε τον προπονητή για την επίσκεψή του στη φυλακή και την αλληλεγγύη που δείχνει.

Όπως ανέφερε η La Vanguardia, οι φυλακισμένοι ηγέτες για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, συναντήθηκαν με τους δικηγόρους τους, αλλά ολοκλήρωσαν σύντομα τη συνάντηση για να παραστούν στην συνάντηση με τον Γκουαρντιόλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καταλανός προπονητής, που έχει καταγγείλει την φυλάκισή τους, τιμωρήθηκε από την Premier League, επειδή φορούσε κίτρινη κορδέλα στο σακάκι του σε αγώνες πρωταθλήματος δείχνοντας την υποστήριξή του στην ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ