Πολύ κοντά στον Πούλισιτς η Τσέλσι

Πολύ κοντά στον Πούλισιτς η Τσέλσι

Η Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισιτς, εκμεταλλευόμενη την απροθυμία του Αμερικανού να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ντόρτμουντ. Οι Μπλε πιέζουν για να φέρουν τον 20χρονο στο Στάνφορντ Μπριζ τον προσεχή Ιανουάριο.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Κρίστιαν Πούλισιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Το συμβόλαιο του 20χρονου εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2020 και η πρώτη απόπειρα των Κιτρινόμαυρων για να το ανανεώσουν στάθηκε ανεπιτυχής. Έτσι, οι Βεστφαλοί αποφάσισαν άμεσα να του βάλουν πωλητήριο, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό κέρδος.
Το δεδομένο για την Ντόρτμουντ είναι η πρόθεσή της να τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο οι Μπλε του Λονδίνου σκοπεύουν να πιέσουν για την μετακίνηση του Αμερικανού τον προσεχή Ιανουάριο, φοβούμενοι και τον κίνδυνο απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA για τις κατηγορίες περί απόκτησης ανήλικων ποδοσφαιριστών με παράνομους τρόπους.
Τη φετινή σεζόν ο Πούλισιτς έχει παραμεριστεί από τον Λουσιάν Φαβρ, εξαιτίας (και) της μεγάλης ανόδου Άγγλου εξτρέμ, Τζέιντον Σάντσο, τη στιγμή που ο πρώτος έχει εκφράσει σε δηλώσεις το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί μελλοντικά στην Premier League. Η τιμή του αναμένεται να κινηθεί γύρω στα 80.000.000 ευρώ, όμως πρόκειται να σημειώσει μια μικρή πτώση λόγω του γεγονότος ότι το συμβόλαιο πλησιάζει στη λήξη του.
Τέλος, επισημαίνεται πως ο 20χρονος δεν θα αποτελέσει αντικαταστάτη κάποιου παίκτη της Τσέλσι που είναι προς αποχώρηση, αλλά μία επιπλέον λύση, την οποία ούτως ή άλλως ο Μαουρίτσιο Σάρι θεωρεί πως η ομάδα του έχει ανάγκη.
Ο Πούλισιτς έχει καταγράψει 109 εμφανίσεις και 15 γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ενώ θεωρείται ένας από τους πιο ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ