Σάρι: «Ευχαριστώ τον Ντε Λαουρέντις που με πήρε στην ομάδα της καρδιάς μου»

Σάρι: «Ευχαριστώ τον Ντε Λαουρέντις που με πήρε στην ομάδα της καρδιάς μου»

Σε συνέντευξη του στην Ιταλία ο πρώην τεχνικός της Νάπολι μίλησε για την «κληρονομιά» που άφησε στην πόλη του ιταλικού Νότου

Μισό χρόνο περίπου μετά την φυγή του από την Ιταλία και τη Νάπολι, ο πρώην τεχνικός των «παρτενοπέι» και νυν της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Ο έμπειρος τεχνικός που δούλεψε για μια τριετία στους Ναπολιτάνους, σε ερώτηση για το τι άφησε ως «παρακαταθήκη» στην ομάδα έδωσε ως απάντηση την βαθμολογική άνοδο, καθώς και τη σχέση του με τους πολίτες.

Στη συνέχεια δεν θέλησε να δώσει «καύσιμο» στη… μονόπλευρη κόντρα του ιδιοκτήτη της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μαζί του, ευχαριστώντας τον για την ευκαιρία να δουλέψει «στην ομάδα της καρδιάς του».

Αναλυτικά όσα είπε στη «Gazzetta dello Sport»:

«Τι κληρονομιά άφησα στη Νάπολι; Η πιο ορατή διαφορά είναι ότι πήρα μια ομάδα που τελείωνε τη σεζόν στους 64 βαθμούς και την άφησα να τελειώνει το πρωτάθλημα στους 91 βαθμούς. Η δεύτερη είναι η σχέση με τους ανθρώπους και την πόλη.

Δεν έχω κάτι να πω. Θέλω μόνο να τον ευχαριστήσω. Μου έδωσε μια μεγάλη προσωπική ικανοποίηση, όταν με προσέλαβε ως προπονητή στην ομάδα της καρδιάς μου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ