Μιλάει με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Νταβίντ Λουίζ

Μιλάει με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Νταβίντ Λουίζ

Κοντά στην έξοδό του από την Τσέλσι φαίνεται πως είναι ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος είναι σε επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Νταβίντ Λουίζ, σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού «RMC Sport».

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει έρθει σε ρήξη με τον Αντόνιο Κόντε, καθώς είχαν έναν καυγά μετά την ήττα της Τσέλσι με 3-0 από την Ρόμα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός ο καυγάς είχε ως αποτέλεσμα ο 30χρονος αμυντικός να χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα των Μπλε, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα από τα τέσσερα τελευταία ματς των Λονδρέζων.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται δραστικά, δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο την παρουσία του στο επερχόμενο Μουντιάλ της Ρωσίας και για αυτό θέλει να πάει σε κάποια ομάδα που θα αγωνίζεται.

Κάπως έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον της «Βασίλισσας», με της δύο πλευρές να συζητάνε το ενδεχόμενο της έναρξης της συνεργασίας τους από τον Ιανουάριο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως ο Νταβίντ Λουίζ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχει ήδη φέτος 4 συμμετοχές με τους Λονδρέζους.

Η επιστροφή του έμπειρου αμυντικού στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2016 κόστισε στους Μπλε 34 εκατ. ευρώ και από τότε έχει αγωνιστεί σε 50 ματς πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ