«Η Γουέστ Χαμ ετοιμάζει πρόταση 5,6 εκατ. ευρώ για τον Κούτρη»

«Η Γουέστ Χαμ ετοιμάζει πρόταση 5,6 εκατ. ευρώ για τον Κούτρη»

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η λονδρέζικη ομάδα ενδιαφέρεται έντονα για τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 5.6 εκατ. ευρώ.

Τα δίχτυα της στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό φέρεται να έχει ρίξει η Γουέστ Χαμ, με τον πρώην αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών και νυν τεχνικό διευθυντή της αγγλικής ομάδας, Μάριο Ουσίγιος, να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Λεονάρντο Κούτρη!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Μ. Βρετανία, η λονδρέζικη ομάδα έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του νεαρού μπακ και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό, προκειμένου να κάνει δικό της τον διεθνή άσο. Συγκεκριμένα, η «Daily Mirror» γράφει ότι η πρόταση θα είναι της τάξεων των 5.6 εκατ. ευρώ και μάλιστα επισημαίνει ότι η Γουέστ Χαμ θα πιέσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού, προκειμένου ο παίκτης να μετακομίσει στην Αγγλία τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η «Telegraph» από την πλευρά της αναφέρει ότι ο Μάριο Ουσίγιος βρέθηκε στην Αθήνα και παρακολούθησε από κοντά τον Κούτρη στον αγώνα της Ελλάδας με την Φινλανδία για το Nations League, στον οποίο ο 23χρονος μπακ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Ο παράγοντας της Γουέστ Χαμ φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή του, προκειμένου η Γουέστ Χαμ να κάνει επίσημο το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του «ερυθρόλευκου» αριστερού μπακ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα Σφυριά αγωνίζεται ο Αρτούρ Μαζουάκου, τον οποίο είχε αγοράσει η αγγλική ομάδα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016 έναντι περίπου 7 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ