Έμερι: «Ο στόχος μας είναι η τετράδα»

Έμερι: «Ο στόχος μας είναι η τετράδα»

Στόχος η τετράδα σύμφωνα με τον Ουνάι Έμερι ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην «Marca» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αγγλικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «Marca», παραχώρησε ο Ουνάι Έμερι, μιλώντας, ανάμεσα σε άλλα για την Αρσεναλ και την Premier League.

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν τεχνικό να διαδέχεται κάποιον άλλο που βρισκόταν στην ομάδα για 22 χρόνια. Έπρεπε να μετακινηθούν όλες οι… καρέκλες του συλλόγου. Και όχι εξαιτίας κάποιας προηγούμενης αμέλειας, αλλά για να τονωθεί και πάλι ο καθένας», είπε ο Ισπανός προπονητής της Αρσεναλ, που έχει συμπληρώσει 16 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

«Έχουμε τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και πρέπει να δώσουμε ώθηση στην ομάδα. Έχω μιλήσει με την ομάδα μου αυτές τις μέρες στο διάλειμμα. Ο στόχος μας είναι να είμαστε μεταξύ των πρώτων τεσσάρων, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι όλο και πιο δύσκολο να φτάσεις εκεί», πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το εάν το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι περισσότερο περίπλοκο:

«Ίσως είναι επειδή σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν έναν ή δύο παίκτες υψηλού επιπέδου, εξαιτίας της οικονομικής τους δύναμης. Εδώ έρχονται οι καλύτεροι, με τις εξαιρέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και λίγες άλλες. Και οι καλύτεροι τεχνικοί έρχονται κάθε φορά… Πεπ, Κλοπ, Μουρίνιο, Σάρι, Ποκετίνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ