Αγουέρο: «Υπέφερα από τους πόνους πριν την επέμβαση»

Αγουέρο: «Υπέφερα από τους πόνους πριν την επέμβαση»

Στην αποκάλυψη ότι πριν υποβληθεί στην επέμβαση στο γόνατο του υπέφερε από τους πόνους προέβη ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ανακουφισμένος από τους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν προς το τέλος της προηγούμενης χρονιάς δηλώνει ο Σέρχιο Αγουέρο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports. Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, έτσι ώστε να είναι έτοιμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Πιο αναλυτικά, ο 30χρονος άσος των «πολιτών» τόνισε: «Ναι, τα πάντα συνδέονται με την ενόχληση στο γόνατο μου. Υπέφερα αρκετό καιρό, πήρα αρκετά φάρμακα και έκανα φυσικοθεραπείες εδώ στο σύλλογο. Είχα κάποια ενόχληση και προς το τέλος της περσινής σεζόν και αποφάσισα να προχωρήσω σε επέμβαση πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από τότε νιώθω τέλεια, δεν νιώθω καθόλου πόνο. Προσπαθώ να κάνω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής και να βοηθήσω την ομάδα. Προφανώς είμαι ο πρώτος που ξεκινάει το πρέσινγκ και πλέον μπορώ να το κάνω πιο συχνά».

Τέλος, έκανε αναφορά για το διάστημα που χρειάστηκε να περάσει για να βρει πάλι την φόρμα, λέγοντας: « ο απόλαυσα αρκετά στην αρχή όταν πρωτοήρθα και παρά τους τραυματισμούς πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Νιώθω πολύ χαρούμενος τώρα, και ελπίζω να μην τραυματιστώ εκ νέου και να μπορέσω να απολαύσω τα τελευταία χρόνια μου στο σύλλογο, κατακτώντας τρόπαια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ