Γράφουν για Μανωλά και Γιουνάιτεντ οι Άγγλοι

Γράφουν για Μανωλά και Γιουνάιτεντ οι Άγγλοι

Σοβαρό ενδεχόμενο απόκτησης του Κώστα Μανωλά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρουν ΜΜΕ από το Νησί καθώς η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να σκέφτεται να καταβάλει την ρήτρα του Έλληνα αμυντικού της Ρόμα.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά έχει «παίξει» κατά καιρούς για μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης με πιο πρόσφατα τα σενάρια για ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία όμως, αυτή που εξετάζει πιο σοβαρά την περίπτωση του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει επειγόντως ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή μιας και έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του στον χώρο της άμυνας.

Η ρήτρα του 27χρονου διεθνή αμυντικού είναι στα 32 εκατ. λίρες, νούμερο που δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τους «κόκκινους διαβόλους», πρόβλημα μπορεί να προκύψει όμως αν μπουν ζεστά στο παιχνίδι και άλλες ομάδες όπως η Γιουβέντους ή ακόμα και η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον Μανωλά από το ιταλικό πρωτάθλημα και τον εκτιμάει ιδιαίτερα.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και σύντομα θα φανεί κατά πόσο έχουν βάση αυτά τα δημοσιεύματα αν και δεν αποκλείεται τα… σπουδαία να προκύψουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ