Η Κρίσταλ Πάλας θέλει τον Γκάρι Ροντρίγκες

Η Κρίσταλ Πάλας θέλει τον Γκάρι Ροντρίγκες

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί το θέμα καθώς έχει διατηρήσει ένα ποσοστό 20% στα δικαιώματα του παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησης από τη Γαλατάσαραι.

Σύμφωνα με το ιταλικό «CalcioMercato» η Κρίσταλ Πάλας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από τη Γαλατάσαραϊ. Η αγγλική ομάδα προστέθηκε στους «μνηστήρες» για τον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι δίπλα στη Νιούκαστλ και την Έβερτον.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα σημειώνει ότι μια πιθανή μεταγραφή μπορεί να φτάσει στο ύψος των 13 εκ. λιρών Αγγλίας, δηλαδή περίπου 14,7 εκ. ευρώ!

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί το θέμα του Ροντρίγκες, καθώς έχει διατηρήσει ένα ποσοστό 20% στα δικαιώματα του παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησης από τη Γαλατάσαραϊ.

Το άρθρο ακόμη αναφέρει: «Ο 27χρονος επιθετικός έχει επανειλημμένως απασχολήσει κάποιες αγγλικές ομάδες όπως η Έβερτον και η Νιούκαστλ. Φέτος έχει 3 γκολ σε 14 επίσημα ματς (παρότι μόλις 6 φορές έπαιξε σε ολόκληρους τους αγώνες), ενώ είχε σκοράρει στο Champions League απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η Κρίσταλ Πάλας χρειάζεται οπωσδήποτε προσθήκες για να αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού και η παρουσία του Ρόι Χόντζσον έχει επαναφέρει την αισιοδοξία.

Οι «αετοί» είναι στη 16η θέση της βαθμολογίας αλλά έχουν πετύχει μόλις 8 γκολ σε 12 αγώνες στην Premier League. Μια προσθήκη στην επίθεση ενός παίκτη που μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο θα δώσει ώθηση στην ομάδα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένας παίκτης γνωστός για την ταχύτητά του, την κλειστή του ντρίπλα και τις εξαιρετικές του ικανότητες, καθώς και ότι βάζει γκολ. Έχει την ικανότητα να ενθουσιάζει, κάτι που η Κρίσταλ Πάλας χρειάζεται απεγνωσμένα…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ