Μουρίνιο: «Θα βρίσκεται στην τετράδα η Γιουνάιτεντ μέσα στον Δεκέμβρη»

Μουρίνιο: «Θα βρίσκεται στην τετράδα η Γιουνάιτεντ μέσα στον Δεκέμβρη»

Την άποψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Την πεποίθηση ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι τον Δεκέμβριο, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πλήρης κόντρα στην ομάδα του Ρόι Χότζον.

Πιο αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Είναι μεγάλο το κενό αλλά μέχρι τον Δεκέμβριο έχουμε να παίξουμε οκτώ ματς για την Πρέμιερ Λιγκ. Εάν δεν κάνω λάθος, νομίζω είναι οκτώ.Αυτό σημαίνει ότι έχουμε 24 βαθμούς για να παλέψουμε. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα μέχρι τότε».

Στην συνέχεια, ο Μουρίνιο μίλησε και για τους διαθέσιμους παίκτες που έχει λέγοντας: «Ο Μαρσιάλ έμεινε μαζί μας, δεν πήγε στην εθνική. Ήταν γνωστά τα προβλήματά του οπότε με την άδειά τους παρέμεινε σε εμάς και δούλεψε πολύ σκληρά. Μου αρέσει να τα χαρακτηρίζω προτραυματισμούς, προβλήματα όπως στην βουβωνική χώρα και τους μύες γύρω από αυτή. Είναι επικίνδυνη κατάσταση. Δούλεψε σκληρά και είναι έτοιμος για αύριο. Θα παίξει. Είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα ματς.

Θα παίξει και ο Βαλένσια αύριο. Το ίδιο ισχύει και για τον Φελαϊνί. Έμεινε κι αυτός με εμάς, δεν είχε εθνική. Τον άφησαν να μείνει εδώ έχοντας παίξει 90 λεπτά με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λουκάκου είναι έτοιμος, με λίγο ρίσκο ίσως, αλλά είναι έτοιμος. Για τον Πολ ξέραμε ήδη ότι με μετά την διακοπή θα έχει ξεπεράσει το θέμα του. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε παίκτες που θα μείνουν εκτός για αύριο. Έχουμε ένα πλήρες 23μελες γκρουπ από το οποίο μπορούμε να διαλέξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ