Μάρκο Σίλβα : «Έπρεπε να αποβληθεί ο Ρόχο στο πέναλτι»

Μάρκο Σίλβα : «Έπρεπε να αποβληθεί ο Ρόχο στο πέναλτι»

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για την ήττα της Γουότφορντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2 και στάθηκε στην φάση του πέναλτι του Μάρκος Ρόχο, θεωρώντας πως έπρεπε να δεχτεί την κόκκινη κάρτα.

Η Γουότφορντ ηττήθηκε με 4-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα παιχνίδι όπου τέθηκαν αντιμέτωποι οι δύο Πορτογάλοι προπονητές, Μάρκο Σίλβα και Ζοσε Μουρίνιο.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του μετά το ματς, αναφέρθηκε στην φάση του πέναλτι του Μάρκος Ρόχο, τονίζοντας πως ο Αργεντινός αμυντικός της Γιουνάιτεντ έπρεπε να αποβληθεί.

Πέρα από αυτό όμως, ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για το παιχνίδι και ξεκαθάρισε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για τη Γουότφορντ, διότι μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα:

Για το πέναλτι του Ρόχο: «Σημειώσαμε το πρώτο μας γκολ από πέναλτι και -για εμένα- θα έπρεπε να ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Ρόχο. Κάναμε δύσκολη τη ζωή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το δεύτερο γκολ. Φανταστείτε αν έπρεπε να παίξει με 10 παίκτες από εκείνη την στιγμή», είπε ο Μάρκο Σίλβα.

Για το ματς είπε: «Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ελέγχαμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ήταν δύσκολο να βρεθούμε να χάνουμε με 0-3, αλλά γνωρίζαμε ότι η αντιμετώπιση ομάδων αυτού του μεγέθους είναι πάντα δύσκολη. Η ομάδα ήταν νευρική μετά το πρώτο γκολ. Και στο τρίτο κάναμε πολλά λάθη. Στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ