Μουρίνιο «Δεν είχαμε καρδιά»

Μουρίνιο «Δεν είχαμε καρδιά»

Την πεποίθηση ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκαν χωρίς καρδιά στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σε μια άλλη εντός έδρας αναμέτρηση απογοητευτική με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλη με την Κρίσταλ Πάλας με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τονίζει ότι οι παίκτες του δεν αντιμετώπισαν σωστά την αναμέτρηση.

Πιο αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε: «Όχι αρκετή ένταση, όχι αρκετή επιθυμία, οπότε νομίζω ότι παίξαμε ένα ματς σαν να ήταν «απλά ένας ακόμα αγώνας», αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτό. Ήταν ένα ματς που πραγματικά έπρεπε να νικήσουμε. Υπάρχουν αγώνες που είναι ιδιαίτεροι, που δεν είναι «απλά ένας ακόμα αγώνας». Νομίζω ότι ότι δεν είχαμε αρκετή καρδιά. Το ματς παίχτηκε με το μυαλό και την καρδιά, αλλά νομίζω ότι εμείς δεν είχαμε αρκετή».

Τέλος, ο 55χρονος προπονητής ερωτώμενος ποια θα μπορούσε να είναι η λύση τόνισε: «Δεν μπορείς να αλλάξεις δραματικά τη φύση των παικτών. Η λύση είναι ότι ίσως πρέπει να κάνω συγκεκριμένες επιλογές βασισμένος στην καρδιά. Και μετά θα ρίξω την ευθύνη στον εαυτό μου, λέγοντας ότι καρδιά δεν είναι αρκετή και χρειάζομαι επιπλέον ποιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ