Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 1-2

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 1-2

Η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπόρνμουθ επικρατώντας με 2-1, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. και επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 17 παιχνίδια.

Η Άρσεναλ νίκησε δύσκολα την Μπόρνμουθ εκτός έδρας για την 13η αγωνιστική της Premier League και πλησίασε στο βαθμό την Τσέλσι στην τέταρτη θέση. Οι κανονιέρηδες με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην αρχική ενδεκάδα και με τρεις σερί ισοπαλίες ήθελε νίκη για να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα και τα κατάφερε με τρομερό αυτογκόλ από τον Λέρμα και προβολή του Ομπαμεγιάνγκ.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό με την Άρσεναλ να έχει δοκάρι στο 9′ τον Τορέιρα, ενώ στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα πραγματικά σπάνιο αυτογκολ από τον Λέρμα. Η Μπόρνμουθ όμως πριν το ημίχρονο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τρομερό τελείωμα το Κινγκ. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμό, αλλά η Άρσεναλ είχε τον έλεγχο. Χωρίς κάποια φάση στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου οι κανονιέρηδες, αλλά στο 67′ ανέλαβε δράση ο Ομπαμεγιανγκ ο οποίος έπειτα από όμορφη ασίστ του Μικιταριάν έκανε το 2-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ, παρά το γεγονός πως η Μπόρνμουθ στη συνέχεια έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες με Λέρμα και Στάνισλας.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Μπέγκοβιτς, Ντάνιελς, Άκε, Κουκ, Φράνσις, Γκόσλινγκ (73’ Κουκ), Λέρμα, Φρέιζερ, Μπρουκς (73’ Στάνισλας), Κινγκ (82’ Μουσέ), Γουίλσον

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Κολάσιντας, Παπασταθόπουλος, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Μπεγιερίν, Τζάκα, Τορέιρα (79’ Γκεντουζί), Ιβόμπι (82’ Ράμσεϊ), Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ (94’ Νκέτια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ