Σωκράτης: «Θέλουμε να βάλουμε την Άρσεναλ στις καλύτερες ομάδες της Premier League»

Σωκράτης: «Θέλουμε να βάλουμε την Άρσεναλ στις καλύτερες ομάδες της Premier League»

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε την ανάγκη που υπάρχει για βελτίωση στην ομάδα, ενώ δήλωσε πως άπαντες θέλουν επαναφέρουν το σύλλογο του Λονδίνου στις κορυφαίες θέσεις της Premier League.

Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να παραμένουν αήττητοι για 11 συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League και 17 συνολικά, ωστόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν εφησυχάζει, τονίζοντας ότι η ομάδα βρίσκεται στο 70-80% των δυνατοτήτων της και πως πρέπει να βελτιωθεί περαιτέρω, προκειμένου να επανέλθει στις πρώτες θέσεις του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος αμυντικός στην «Independent»: «Είμαστε κάπου στο 70-80% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να βελτιωθούμε στο να μην χάνουμε την μπάλα και στο να τελειώνουμε τις φάσεις και τα ματς. Αυτή είναι η διαφορά, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και το ξέρουμε.

Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Φυσικά πρέπει να βελτιωθούμε, φυσικά θέλουμε να βάλουμε την Άρσεναλ στις καλύτερες ομάδες της Premier League».

«Νομίζω πως παίξαμε καλά, ήταν η πρώτη φορά που ξεκινήσαμε με τρεις στο κέντρο της άμυνας. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, αλλά πιστεύω πως ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και είχαμε καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν οπισθοχωρήσαμε. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταποκρινόμαστε είτε με τρεις, είτε με πέντε, είτε με τέσσερις αμυντικούς», ανέφερε για την διάταξη της ομάδας με 3 κεντρικούς αμυντικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ