Γκουαρντιόλα:«Στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολα…»

Γκουαρντιόλα:«Στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολα…»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πιστεύει πως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πιο δύσκολα από τα ματς της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίζεται ξανά φαβορί για την κατάκτηση της Premier League, αλλά ο Iσπανός προπονητής αναγνώρισε χθες ότι χρειάζεται να προσπαθήσει περισσότερο αυτή την σεζόν υπάρχει για να κατακτήσει το Champions League για πρώτη φορά.

Η Σίτι έπρεπε να ισοφαρίσει δύο φορές τη Λιόν για nα μείνει όρθια στη Γαλλία (2-2), απέναντι στην μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τους Άγγλους αυτή τη σεζόν (1-2) τον Σεπτέμβριο.

Οι Άγγλοι πρωταθλητές εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «16» για έβδομη σεζόν, αλλά o Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι η ομάδα του βρήκε πολύ πιο πολλές δυσκολίες στην Ευρώπη παρά στην Αγγλία.

«Το Champions League μου έδειξε πάλι ότι είναι ένας διαφορετικός διαγωνισμός», είπε. «Οι παίκτες είναι καλύτεροι, το επίπεδο είναι υψηλό. Όταν οι άνθρωποι λένε ότι είναι εύκολο στο Champions League δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο λάθος κάνουν. Θα είμαστε και πάλι το Φεβρουάριο: ένα ακόμη έτος για την Σίτι με καλά νέα».

Η Σίτι πρέπει να αποφύγει την ήττα εναντίον της Χοφενχάιμ τον επόμενο μήνα για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον έκτο όμιλο και μια πιο ευνοϊκή κλήρωση. «Δείξαμε προσωπικότητα, πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν. Τώρα να παίξουμε την Premier League και να προετοιμαστούμε για τον Φεβρουάριο», δήλωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ