Ο Γκράθια ανανέωσε έως το 2023 με τη Γουότφορντ

Ο Γκράθια ανανέωσε έως το 2023 με τη Γουότφορντ

Ο Χάβι Γκράθια επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική δουλειά του στη Γουότφορντ, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα, με ισχύ έως το 2023.

Μάρκο Σίλβα έφυγε, Χάβι Γκράθια ήρθε. Και έμεινε μέχρι σήμερα. Ο ένας πρώην «Έλληνας» διαδέχθηκε τον άλλον, συνεχίζοντας με περίσσια ποιότητα το έργο στη Γουότφορντ, με συνέπεια η αγγλική ομάδα να πάρει την απόφαση να επιβραβεύσει των πρώην τεχνικό της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού βόλου.

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 48χρονο Ισπανό μέχρι το 2023, με τον ίδιο να δηλώνει μεταξύ άλλων πως «είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου. Είμαι περήφανος αυτήν τη στιγμή, που ανήκω σε αυτό το σύλλογο και που θα συνεχίσω να είμαι κομμάτι του για περισσότερες σεζόν».

Η αγγλική ομάδα έχει υποχωρήσει σε σχέση με το άκρως εντυπωσιακό ξεκίνημά της στην Premier League, αφού πλέον βρίσκεται στην 9η θέση με 20 βαθμούς και ρεαλιστικό στόχο της αποτελεί, στην καλύτερη περίπτωση, ένα εισιτήριο για το Europa League. Εντούτοις η εξέλιξή της υπό τις οδηγίες του Γκράθια είναι εμφανής, εξ ου και η απόφαση των διοικούντων να συνεχίζουν να πορεύονται μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ