Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Η 18η Σαουθάμπτον έκοψε ακόμα μερικούς βαθμούς από τη Γιουνάιτεντ, που ναι μεν κατάφερε από το 2-0, να φτάσει στην ισοφάριση, το γκολ της νίκης όμως, δεν ήρθε ποτέ.

Με την Νιουκάστλ, βρέθηκε να χάνει με 2-0 και τελικά επικράτησε 3-2. Με την Μπόρνμουθ βρέθηκε να χάνει με 1-0 τελικά επικράτησε 1-2.  Το ίδιο με την Γιουβέντους. Κόντρα στη Σαουθάμπτον όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε… Άγιο. Μπορεί μεν να έφτασε στην ισοπαλία (2-2), το τρίποντο της νίκης όμως δεν ήρθε ποτέ.

Τελευταία φορά που οι Κόκκινοι Διάβολοι ηττήθηκαν στο Saint Mary είχαμε… ΠΑΣΟΚ (2003), ενώ φέτος οι Άγιοι δεν θα έπρεπε να προβληματίσουν καθόλου την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αφού βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού χωρίς να έχουν ούτε μία επικράτηση εντός έδρας, ενώ μετρούν συνολικά 11 αγώνες χωρίς τρίποντο (8 ήττες)!

Το βράδυ του Σαββάτου (01/12) ωστόσο, η ομάδα του Μαρκ Χιούζ βρέθηκε να προηγείται 2-0 της Γιουνάιτεντ, που ναι μεν κατάφερε να φέρει τελικά το παιχνίδι στα ίσα, δεν υλοποίησε ωστόσο την απόλυτη ανατροπή και ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο δεν σταμάτησε λεπτό να… γκρινιάζει, αφού αυτήν την φορά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με διαγώνιο κεραυνό του Άρμστρονγκ και μόλις επτά λεπτά αργότερα έκαναν και το 2-0  με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σοάρες. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ισορρόπησαν το ματς στη συνέχεια και πριν το ημίχρονο κατάφεραν να να ισοφαρίσουν.  Την αρχή έκανε ο Ρομέλου Λουκάκου με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή μετά από ωραία ενέργεια του Ράσφορντ στο 33′ (1-2).  Λίγο πριν την συμπλήρωση 40 λεπτών ο Άγγλος διεθνής μοίρασε ακόμα μία ασίστ, στον Ερέρα αυτή τη φορά που σκόραρε για το 2-2 της ομάδας του.

Στην επανάληψη οι συγκινήσεις ήταν ελάχιστες. Στο 72′ ο Λουκ Σο αποχώρησε τραυματίας με τον Νταλότ να «ντεμπουτάρει» με την πρώτη ομάδα. Το 2-2 παρέμεινε ως το τέλος με την ομάδα του Μουρίνιο να μένει στο -16 από την κορυφή και πλέον να κινδυνεύει να μείνει και εκτός τετράδας…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαουθάμπτον (Μαρκ Χιουζ): ΜακΚάρθι, Γιοσίντα, Βέστρεγκααρντ, Στέφενς, Βάλερι, Χόιμπιεργκ, Λεμινά (90′ Ντέιβις), Αρμστρονγκ, Σεντρίκ, Ρέντμοντ, Ομπαφέμι (64′ Γκαμπιαντίνι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Τζόουνς, Μάτιτς, Σο (71′ Νταλότ), Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ, Ερέρα, Πογκμπά, Φελαϊνί, Ράσφορντ (77′ Μαρσιάλ), Λουκάκου (86′ Λίνγκαρντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ