Σαλάχ: «Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος»

Σαλάχ: «Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος»

Την επιθυμία του να πάρει το πρωτάθλημα με την Λίβερπουλ εξέφρασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε δηλώσεις που παραχώρησε λίγες ώρες πριν από το ματς με την Έβερτον.

Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον (02/12, 18:15) ο Μοχάμεντ Σαλάχ μιλώντας στο Sky Sports διευκρίνισε τον στόχο που έχει με τους «κόκκινους», ο οποίος δεν είναι άλλος να στεφθεί πρωταθλητής Αγγλίας.

Πιο αναλυτικά, ο Αιγύπτιος επιθετικός τόνισε: «Αυτό θέλω φέτος, το πρωτάθλημα. Ο στόχος μου πέρυσι δεν ήταν απλά να σπάω τα ρεκόρ, αλλά και να κατακτήσω κάτι με τη Λίβερπουλ. Βρεθήκαμε πολύ κοντά με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να αποδέχεσαι τα αποτελέσματα.

Φέτος δεν μπορώ να συζητώ για εμένα. Θα ήθελα να το κάνω στο τέλος της περιόδου, όμως πρώτος μου στόχος είναι να κατακτήσω τρόπαια με την ομάδα. Νομίζω ότι φέτος κάτι θα κάνουμε και θα προσφέρουμε κάτι τεράστιο σε εμάς, στους οπαδούς και στην πόλη.

Προσωπικά θέλω το πρωτάθλημα. Την τελευταία αγωνιστική παίζουμε εντός έδρας- ξέρω τα πάντα ήδη! Θα παλέψουμε σκληρά για να κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ. Εύχομαι την τελευταία αγωνιστική να είμαστε ήδη πρωταθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ