Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 2 – 1

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 2 – 1

Η Μάντσεστερ Σίτι απλά δεν χάνει ο Στέρλινγκ (90+7') την λύτρωσε και έσωσε την γκέλα κόντρα στη Σαουθάμπτον (2-1), την ίδια ώρα που ο Γουέιν Ρούνεϊ σημείωνε χατ-τρικ κόντρα στην Γουέστ Χαμ (4-0)

Ποιος θα σταματήσει αυτή την Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες παίζουν συνεχώς με τη φωτιά αλλά δεν καίγονται. Ο Στέρλνιγκ τους λύτρωσε αυτή τη φορά στο 90+7′ πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ κόντρα στην Σαουθάμπτον (2-1).Την ίδια ώρα που ο Γουέιν Ρούνεϊ έπαιρνε όλη τη δόξα και τη λάμψη της βραδιάς. Ο Άγγλος στράικερ έκανε «όργια» κόντρα στη Γουέστ Χαμ και με δικό του χατ-τρικ οδήγησε την ομάδα του σε μία σαρωτική νίκη (4-0). Μάλιστα το 3ο γκολ που σημείωσε ήταν απλά επικό!

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 2-1

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει συνηθίσει στις γκέλες και όλα έδειχναν ότι αυτή θα έρθει σήμερα. Λάθος όμως! Η Μάντσεστερ Σίτι απλά δεν χάνει. Με buzzer beater του Στερλίνγκ στο 90+7′ πήρε το τρίποντο κόντρα στην Σαουθάμπτον και συνεχίζει ασταμάτητη.

Μπορεί οι Πολίτες να προηγήθηκαν χάρη σε ένα τυχερό γκολ (47′), με τον Ντε Μπρόινε να κάνει το γέμισμα και τον Βαν Ντάικ στην προσπάθειά του να διώξει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Όμως, οι Άγιοι είχαν την απάντηση με τον Ρομέου να ισοφαρίζει (75′). Όλα αυτά όμως μέχρι το 90+7′, με τον Στέρλινγκ να εμφανίζεται ως απομηχανής θεός και να λυτρώνει τη Σίτι (2-1).

Έβερτον – Γουέστ Χαμ 4 – 0

Το ματς ανήκει εξ ολοκλήρου στον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο άσος της Έβερτον θυμήθηκε τον καλό του εαυτό, για την ακρίβεια τον πολύ καλό του και με δικό του χατ τρικ, σκόρπισε την Γουέστ Χαμ (4-0) και επανέφερε την ομάδα του στις καλές εμφανίσεις. Στην αρχή (18′) αστόχησε σε πέναλτι αλλά στο ριμπάουντ με κεφαλιά σκόραρε, το 2-0 το έκανε μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας της ομάδας του ενώ το 3-0 ήταν απλά έπος! Ο Χαρτ βγήκε από την εστία του για να απομακρύνει την μπάλα και ο Ρούνεϊ ήξερε ακριβώς τι να κάνει. Με έναν απίστευτο τρόπο από τα 60 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουμε δει τη φετινή σεζόν. Το 4-0 σημείωσε ο Γουίλιαμς στο 78′.

Η απίστευτη γκολάρα του Ρούνεϊ για το 3-0:

https://www.youtube.com/watch?v=hzHKoFOvAT4

Το γκολ της Σαουθάμπτον:

https://www.youtube.com/watch?v=oms7CQXp1lk

To 2-1 του Στέρλινγκ:

https://www.youtube.com/watch?v=9dhfjl-9G1w

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ