Μουρίνιο: «Δεν χρειαζόμαστε θαύμα για την τετράδα, απλά να μην πετάμε βαθμούς»

Μουρίνιο: «Δεν χρειαζόμαστε θαύμα για την τετράδα, απλά να μην πετάμε βαθμούς»

Στο γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται κάποιο θαύμα για να προλάβει την τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ αλλά να μην χάνει βαθμούς στάθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Την πεποίθηση του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται κάποιο θαύμα για να βρεθεί στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ αλλά να είναι σοβαρή και να μην χάνει βαθμούς, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Δείτε όσα ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στην Συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Άρσεναλ:

Δεν ξέρω αν το είπα η όχι και αν χρησιμοποίησα αυτή την λέξη -θαύμα- (σ.σ. σε προηγούμενη συνέντευξή του) αλλά δεν είναι αυτό που νιώθω.

Είμαστε 8 πόντους μακριά από την τέταρτη θέση, δεν νομίζω πως χρειαζόμαστε θαύμα. Νομίζω πως χρειαζόμαστε ένα καλό σερί από νίκες, δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς εκεί που δεν πρέπει.

Την προηγούμενη εβδομάδα πριν το παιχνίδι με την Πάλας, είπα πως θέλω να είμαστε στην 4η θέση στο τέλος Δεκεμβρίου. Ο στόχος άλλαξε, πρέπει να προσπαθήσουμε να κλείσουμε τη διαφορά όσο πιο πολύ μπορούμε από αυτές τις θέσεις μέχρι το τέλος του μήνα, δεν νομίζω πως αυτό είναι θαύμα.

Απλά πρέπει να μην είμαστε τόσο άτυχοι με τα προβλήματα που έχουμε. Επίσης χρειαζόμαστε μερικοί παίκτες, να παίξουν καλύτερα από ότι τώρα και να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ