Μάντσεστερ Σίτι : Ανανέωσε ο Σίλβα

Μάντσεστερ Σίτι : Ανανέωσε ο Σίλβα

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο που τον κρατάει στη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2020 έβαλε ο Νταβίντ Σίλβα και με αυτόν τον τρόπο επιδιώκει να κλείσει 10 χρόνια στην ομάδα

Δεν το κουνάει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ντάβιντ Σίλβα. Ο Ισπανός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Πολίτες και θα παραμείνει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Με αυτόν τον τρόπο, θα παραμείνει στην ομάδα του Μάντσεστερ για δέκα χρόνια, κάτι που όπως είπε τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το μέλλον μου είναι στην Μάντσεστερ Σίτι. Βρίσκομαι εδώ 7,5 χρόνια και τώρα με τον Πεπ στο τιμόνι της ομάδας, νιώθω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση να κερδίσουμε τρόπαια από εδώ και πέρα. Είναι απόλαυση να παίζουμε αυτό το στιλ ποδοσφαίρου και ανυπομονώ να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια».

Στην Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται από το 2010 μέχρι και σήμερα, μετρώντας 324 συμμετοχές, 52 γκολ και 111 ασίστ, όντας πραγματικός θρύλος για την ομάδα του. Μετακόμισε στην Σίτι το από την Βαλένθια και βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει δύο πρωταθλήματα και θεωρείται από τους κορυφαίους στη θέση του στο Νησί.

Το συμβόλαιο που ήδη είχε τον κρατούσε στη Σίτι μέχρι το 2019 αλλά τώρα επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Πολίτες για ακόμη έναν χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ