Βενγκέρ : «Η Γιουνάιτεντ θα επιτεθεί»

Βενγκέρ : «Η Γιουνάιτεντ θα επιτεθεί»

Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επιθετικό προσανατολισμό περιμένει να δει απέναντι στην Άρσεναλ το Σάββατο ο Αρσέν Βενγκέρ.

Σίγουρος πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα έχει αμυντικό προσανατολισμό στο σαββατιάτικο (2/12, 19:30) ματς ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τους Κόκκινους Διαβόλους και τους περιμένει να επιτεθούν και να μην παρκάρουν λεωφορείο μπροστά στην εστία τους. Αυτό είχε γίνει στα προηγούμενα φετινά ντέρμπι της Μάντσεστερ, όπου έχει σκοράρει μόλις μία φορά, απέναντι στην Τότεναμ, ενώ κόντρα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ έμεινε στο μηδέν.

«Η Γιουνάιτεντ είναι δυνατή ομάδα και περιμένω ότι θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα επιτεθούν, δεν θα έχουν το μυαλό τους μόνο στην άμυνα. Είναι επικίνδυνοι, έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλά παιχνίδια και για να τους κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε αρκετά καλά», ανέφερε ο προπονητής των Κανονιέρηδων.

Επίσης το ματς του Σαββάτου θα είναι ιδιαίτερο για τον Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Άρσεναλ και συζητάει το ενδεχόμενο να επεκτείνει την συνεργασία του με τους Λονδρέζους. Παρόλα αυτά για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό έχει ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να γνωρίζει τον παίκτη, καθώς συνυπήρξαν για τρία χρόνια (2010-2013) στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως, ο Βενγκέρ θεωρεί πως αυτό το ενδιαφέρον δεν θα επηρεάσει τον ποδοσφαιριστή του, που προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις με Τότεναμ (1 ασίστ) και Χάντερσφιλντ (1 γκολ και 2 ασίστ).

«Ο μόνος τρόπος να καταλάβεις αν είναι επηρεασμένος είναι η απόδοσή του στο γήπεδο. Όταν τον δείτε να παίζει δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλει να παίζει για την ομάδα» δήλωσε ο 68χρονος κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ