Γουότφορντ : Σλιμανί ο εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα

Γουότφορντ : Σλιμανί ο εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα

Η Γουότφορντ θέλει επιθετικό και ο Μάρκο Σίλβα επιθυμεί την απόκτηση του Ισλάμ Σλιμανί της Λέστερ, με τη μορφή δανεισμού τον Γενάρη

Ο Ισλάμ Σλιμανί βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γουότφορντ, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει εισηγηθεί τον απόκτηση του επιθετικού της Λέστερ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του στην γραμμή κρούσης και στο πρόσωπο του Αλγερινού επιθετικού βλέπει την ιδανική λύση.

Ο 29χρονος άσος δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά φέτος στις Αλεπούδες και δεν είναι στα βασικά πλάνα του Πιέλ. Φέτος έχει αγωνιστεί 9 φορές, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και μετράει μία ασίστ. Στο King Power Stadium, μετακόμισε το 2016, έκτοτε έχει καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 12 φορές ενώ έχει μοιράσει 6 ασίστ.

Ο Σίλβα επιδιώκει να τον αποκτήσει τον Γενάρη ως δανεικό και ανάλογα με την αγωνιστική εικόνα που θα παρουσιάσει θέλει να μπορέσει το καλοκαίρι να τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή. Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά καθώς είχαν συνεργαστεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ