Ατλέτικο Μαδρίτης : Αγγλική «μάχη» για Γκαμεϊρό

Ατλέτικο Μαδρίτης : Αγγλική «μάχη» για Γκαμεϊρό

Νιούκαστλ, Τότεναμ και Έβερτον γλυκοκοιτάζουν τον Κέβιν Γκαμεϊρό της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος δεν έχει το ρόλο που επιθυμεί στους Ροχιμπλάνκος

Η Αγγλία στα πόδια του Κέβιν Γκαμεϊρό, με τις Τότεναμ, Νιούκαστλ και Έβερτον να εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το Don Balon, ο επιθετικός των Ροχιμπλάνκος, δεν έχει τον ρόλο που επιθυμεί στην ομάδα παίζοντας στο πλευρό του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο πολύ δύσκολα θα κάνει κίνηση, καθώς στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν ήδη ο Χάρι Κέιν και ο Φερνάντο Γιορέντε. Ωστόσο, στον τεχνικό των Λονδρέζων αρέσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο πλευρό του Κέιν.

Για την Έβερτον τα πράγματα είναι κάπως αβέβαια και όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα η περίπτωσή του εξετάζεται χωρίς ακόμη να είναι γνωστό εάν θα προχωρήσει.

Η πιο ζεστή δείχνει να είναι η Νιούκαστλ. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική, μετρώντας μόλις 13 γκολ και θέλει να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται καλή περίπτωση.

Ο Κέβιν Γκαμεϊρό βρίσκεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2016 και μετράει 56 συμμετοχές, 20 γκολ και 8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ