Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ ο Σάμαρης

Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ ο Σάμαρης

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει σαν «τρελός» στην ομάδα του τον Ανδρέα Σάμαρη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Τεράστιο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δείχνει η Νιουκάστλ. Οι «ανθρακωρύχοι» παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του Έλληνα διεθνή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ράφας Μπενίτεθ εκτιμά τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού και είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να τον φέρει στην αγγλική ομάδα. Πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι η Νιουκάστλ είχε κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή, αλλά τα 10 εκατ. που αξίωνε η Μπενφίκα πάγωσαν τις εξελίξεις. Πλέον όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς ο Σάμαρης μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα θέλει μετά την 1η Ιανουαρίου, μιας και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας μέσος δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε να μεταγραφεί σε μια ομάδα που θα είχε περισσότερη συμμετοχή. Οι Πορτογάλοι σίγουρα θα είναι πιο διαλλακτικοί στις απαιτήσεις τους καθώς κινδυνεύουν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο. Έτσι η μετακίνηση του Ανδρέα Σάμαρη στην Πρέμιερ Λιγκ και την Νιουκάστλ δεν φαντάζει καθόλου απίθανη τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ