Κόντε : Κλήθηκε σε απολογία για απρεπή συμπεριφορά

Κόντε : Κλήθηκε σε απολογία για απρεπή συμπεριφορά

Σε απολογία για απρεπή συμπεριφορά κλήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία ο Αντόνιο Κόντε, καθώς επιτέθηκε στον διαιτητή του Τσέλσι-Σουόνσι.

Η Τσέλσι μπορεί να επικράτησε χθες (29/11) της Σουόνσι, όμως ο Αντόνιο Κόντε αρπάχθηκε με τον διαιτητή της συνάντησης με αποτέλεσμα να αποβληθεί για πρώτη φορά στη θητεία του στους Λονδρέζους.

Πιο συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του χθεσινού ματς, ο Ιταλός τεχνικός υπερέβη τα όρια και επιτέθηκε στον διαιτητή Νιλ Σουάρμπρικ, αλλά και στον τέταρτο Λι Μέισον, καθώς θεώρησε πως οι παίκτες των «κύκνων» έκαναν καθυστερήσεις. Γι’ αυτό το λόγο παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο από την εξέδρα.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο προπονητής των Μπλε ζήτησε συγγνώμη στους διαιτητές όπως είπε σε δηλώσεις του: «Ήταν σωστό να ζητήσω συγγνώμη για ότι συνέβη στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είδα ότι οι παίκτες της Σουόνσι έκαναν καθυστερήσεις και το είπα στον τέταρτο. Δεν είδα κάτι να αλλάζει και εκνευρίστηκα. Προσπάθησα να το ξαναπώ αλλά ο διαιτητής είχε πάρει την απόφασή του. Ζήτησα συγγνώμη, ήμουν εκνευρισμένος. Σίγουρα ήταν λάθος. Μέσα στο παιχνιδί υποφέρω μαζί με τους παίκτες μου. Είναι κρίμα», ανέφερε ο Ιταλός κόουτς.

Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να γλιτώνει την τιμωρία, καθώς κλήθηκε σε απολογία για απρεπή συμπεριφορά από την αγγλική ομοσπονδία και έχει προθεσμία να απολογηθεί μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ