Γκουαρδιόλα : «Καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο»

Γκουαρδιόλα : «Καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, αναβάλλοντας έτσι το θέμα της αντικατάστασης του Φερναντίνιο για το καλοκαίρι.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον το μεσημέρι του Σαββάτου (15/12, 14:30), ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε πολλά. Την προσοχή των Βρετανών δημοσιογράφων, τράβηξε μόνο μία ατάκα. Το «τον Ιανουάριο δεν θα πάρουμε κανέναν». Απλά και λιτά, ο Καταλανός έθεσε ηχηρό «στοπ» στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στους Πολίτες, υποδηλώνοντας ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του.

Οι Γαλάζιοι του Μάντσεστερ βρίσκονται μετά στη δεύτερη θέση της Premier League με 41 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές, ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, σε μία από τις κορυφαίες «κούρσες» των τελευταίων ετών στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Τη θερινή μεταγραφική περίοδο η Σίτι απέκτησε μόνο τον Ριγιάντ Μαχρέζ, έναντι 68.000.000 ευρώ προς τη Λέστερ, τη στιγμή που υπάρχει ψηλά στις προτεραιότητές της το ζήτημα της ενίσχυσης στη θέση του αμυντικού χαφ, όπου αγωνίζεται ο 33χρονος Φερναντίνιο. Το καλοκαίρι προσπάθησε να φέρει στο Μάντσεστερ τον Ζορζίνιο για να αναλάβει το ρόλο, όμως ο Ιταλός μέσος κατέληξε στην Τσέλσι, ελέω Μαουρίτσιο Σάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ