Μάντσετστερ Σίτι – Έβερτον 3-1

Μάντσετστερ Σίτι – Έβερτον 3-1

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς πήρε από το χέρι την Σίτι και την οδήγησε σε νίκη με 3-1 επί της πάντα επικίνδυνης Έβερτον, επαναφέροντάς την στην κορυφή της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σιτι φιλοξένησε την Έβερτον στο Έτιχαντ, θέλοντας να ξεπεράσει με μια νίκη τη… σφαλιάρα από την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική που την έριξε από την κορυφή. Οι Πολίτες το κατάφεραν αυτό επωφελούμενοι από τη συνεργασία Σανέ και Γκάμπριελ Ζεσούς. Ο Γερμανός δημιουργούσε, ο Βραζιλιάνος σκόραρε (22’ και 50’). Και κάπως έτσι η Σίτι βρέθηκε να προηγείται με 2-0.

Τα Ζαχαρωτά έβγαλαν αντίδραση με τον Κάλβερτ-Λιούιν να μειώνει σε 2-1 στο 65’, αλλά μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο φορμαρισμένος Ραχίμ Στέρλινγκ έκανε το 3-1 στο 69′. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα δεν τα παράτησαν και έψαξαν εκ νέου τη μείωση του σκορ με τους Ριτσάρλισον (71′) και Γουόλκοτ (74′), χωρίς όμως αποτέλεσμα. Με το τελικό 3-1 η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διατήρησε το απόλυτο στην έδρα της (10/10) και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της Premier League, περιμένοντας το αυριανό ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δει αν θα διατηρηθεί σε αυτή.

https://streamable.com/sdmzo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ