Οι τέσσερις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που στήριξαν τον Μουρίνιο μέχρι τέλους

Οι τέσσερις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που στήριξαν τον Μουρίνιο μέχρι τέλους

Ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας του Μάντσεστερ αποκάλυψε τους τέσσερις παίκτες της Γιουνάιτεντ που στήριξαν τον Ζοζέ Μουρίνιο μέχρι τέλους, διαφωνώντας με την πλειονότητα των συμπαικτών τους.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από ενάμιση χρόνο, έχοντας χάσει τη στήριξη τόσο της πλειονότητας των ποδοσφαιριστών του όσο και της διοίκησης των Κόκκινων Διαβόλων.

Εντούτοις, σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Manchester Evening News, αποκαλύπτονται (μεταξύ άλλων) οι τέσσερις παίκτες οι οποίοι όχι απλώς τηρούσαν ουδέτερη στάση σε σχέση με την παραμονή του Πορτογάλου προπονητή, αλλά είχαν πάρει και το δικό του μέρος στο θέμα της έλλειψης εμπιστοσύνης που είχε προκύψει προς την ικανότητά του.

Ο λόγος για τους Ρομελού Λουκάκου, Νεμάνια Μάτιτς, Μαρουάλ Φελαϊνί και Άσλεϊ Γιανγκ. Πρόκειται φυσικά για ποδοσφαιριστές που βελτιώθηκαν σημαντικά επί των ημερών του 55χρονου. Για τον Μάτιτς αυτό ίσχυε από την εποχή που τον προπονούσε στην Τσέλσι, ενώ ακόμα πιο αξιοσημείωτη είναι η περίπτωση του Λουκάκου, τον οποίο είχε ο ίδιος ο Μουρίνιο είχε επιλέξει να διώξει από τους Μπλε του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2014, ελέω του συνωστισμού στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άσλεϊ Γιανγκ εξελίχθηκε επίσης κάτω από την επίβλεψη του Πορτογάλου, κυρίως αγωνιζόμενος σε θέση ακραίου μπακ. Η μόνη περίπτωση εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που στήριξε τον Μουρίνιο παρά το γεγονός ότι δεν προόδευσε επί της θητείας του, ήταν ο Φελαϊνί. Ο Βέλγος αγωνιζόταν συχνά, ενώ το συμβόλαιό του επεκτάθηκε το περασμένο καλοκαίρι ύστερα από εισήγηση του προπονητή του. Κι αυτά, παρά την έντονη δυσαρέσκεια που κατά καιρούς εκφραζόταν μέσα από τα βρετανικά ΜΜΕ και το κοινό της Γιουνάιτεντ, με συνέπεια ο 55χρονος τεχνικός να κερδίσει την εκτίμηση του 31χρονου μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ